Admin Admin
| Konu: Manga " Şehr-i Hüzün " (2009) Albümü Şarkı Sözleri... Çarş. Tem. 29, 2009 1:20 pm | |
| Hayat Bu İşte Bazen bende terkedip Gidebilsem keşke diyorum İçimde bir istanbul var Ondan vaz gecemiyorum
Belki sende bir gün Geceçersin diye köprülerinden Yakıp yıkamıyorum Koparıp ta atamıyorum İçimden !
Hayat bu işte Kanatlanıp gitmek dururken Dört duvar içinde hapsolursun Yaşamak için bir neden ararken Ölmek için bulursun
Söyle taşı topragı Altın olmus kaç yazar Demir kesti umutlarım Akar altından azar azar
Söyle neye yarar Altın bir kafeste Bir yanım seni beklerken Digeri bekler ölümü Ağır ağır
Hayat bu işte Kanatlanıp gitmek dururken Dört duvar içinde hapsolursun Yaşamak için bir neden ararken Ölmek için bulursun
--------
Alışırım Gözlerimi Kapamaya Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara
Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanlar dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olsaydı keşke tüm yalanlarım Hep sorular sordum ama cevaplarını alamadım
Hep yalan söylenmiş hep yalan "güzel olacak bir gün herşey" dese Ben inanırım belki de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya
Bir yol görünse uzaklarda ışıklar altında son bulan Melekler alsa beni götürse karanlığa teslim olmadan
İşkence gördü asfaltlar,çatlaklarına kan doldu Yıkıntılar arasında kaç çocuğun hayalleri kayboldu? İnsan neden kendini unuttu,neden kendinden oldu? Hangi yolda kaç kişi bir hiç uğruna canından oldu?
Hep yalan söylenmiş,hep yalan Ayrılanlar hiç kavuşmadı,dinlediğim masaller hiç gerçek olmadı Kimsa sandığım kadar masum olmadı,savaş durmadı ölüm azalmadı
-------- Dünyanın Sonuna Doğmuşum Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık bir beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok
Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun Her yiğit gibi benimki de meydanda
Tıklama konusu ayrı bir dava Mahkemelerde görülüyor hala Namusu bacak arasında ararım Dişi sinek bile görsem laf atarım
Çakma makma, üçe beşe bakmam Önüm, arkam, sağım solum markam Bana pastamı verin, ekmeğe gerek yok Ben tüketmeden var olamam
Ayna, ayna hadi söyle benden daha gamsızı var mı ? Ayna, ayna hadi söyle benden daha arsızı var mı ?
Dünyanın sonuna doğmuşum Ya da ölmüşüm de haberim yok İyi bilirdik derler elbet ardımdan Bundan büyük bir yalan yok
Yok , bundan büyük yalan yok
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın Dedikodu yapar, keyfime bakarım Ağzımda sakız, elimde çanta Fink atarım kaldırımlarda
Bağlanmaya sonuna kadar karşıyım Ama dizilerimden beni ayırmayın Değişir dünyam bir tuşla uzaktan Elimdeki kumandam hayatıma kumandan
Yeni bir kart verdi bugun bankam Puanlarım artık en büyük kankam Olmasa da cebimde beş kuruş para Cebimdeki telefon on numara
”bak kızım, yedi kocalı hürmüz gibi dolan Ama ailemizin kızı gibi davran, Seni alacak biri de bulunur elbet En kolay parayı hep sen kazan”
Ayna, ayna hadi söyle benden daha gamsızı var mı ? Ayna, ayna hadi söyle benden daha arsızı var mı ?
Dünyanın sonuna doğmuşum Ya da ölmüşüm de haberim yok İyi bilirdik derler elbet ardımdan Bundan büyük bir yalan yok
Yok , bundan büyük yalan yok
Sıkıldım çok, her dakika düşünmekten üzülmekten Artık yok, kalmadı gücüm düşmekten yenilmekten Pişmanım erken vazgeçmekten kendimden Bu alem geçmiş kendinden Ne gelir elden ?
-----------
Cevapsız Sorular Birden ay ışığını kesti Bide sen çok değiştin Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi Söylenenler hiç söylenmemiş gibi
Birde sen karsıma geçtin Başka biri var bir var dedin İnanamamdım bittiğine İnanamamdım gittiğine
Ne sen baktın ardına ne ben Hep ayrı yollarda yürüdük Sustu bu gece karardı yine ay Kaldı geriye cevapsız sorular Uyandıgında onu ilk kim görecek Bıraktıgım düşü kim büyütecek
Her sabah kaybolup giden Bir rüya gibi oldun artık Geceleri beni bekleyen Gündüzlerimi zehir eden
Ne sen baktın ardına ne ben Hep ayrı yollarda yürüdük Sustu bu gece karardı yine ay Kaldı geriye cevapsız sorular Uyandıgında onu ilk kim görecek Bıraktıgım düşü kim büyütecek
-------
Evdeki Ses Evdeki ses evdeki ses bam bam Mikrofonda ferman ter akıyor sırtımdan Kolay değil böyle rapte yerinde durmak Zıplamak hoplamak çılgın gibi bağırmak İyi dinle gerçekler şimdi başlayacak Uzun lafın kısası istanbulda başladı Melez bir manita yanıma yanaştı Bi melez ayakkabı ceketide kan tam Bırak bu ayakları hepsi bayat. Biraz lak lak, şamata ve gürültü Anlayın artık cem işi götürdü Sana mı gidelim? yoksa bana? Komşular görmesin söyler hemen anama Bir gecelik aşkta yirmi beş pozisyon Fan fini fin fon Bir, iki, üç, dört raund sonra Manita oldu mafiş ben ise bomba Bunca heyecana vallahi ki pes Katıl sende bize evdeki ses...!
Evdeki ses evdeki ses bam Evdeki ses evdeki ses bam bam Evdeki ses evdeki ses bam Evdeki ses evdeki ses bam bam
Evdeki ses, kes ses yaratma Hepimiz eğlenmeye geldik buraya Bir iki ses kontrol mikrofon elimde Yaklaş çekinme hele beni dinle Onun adı alper ama ona ağa derler Söylediği sözler tır gibi ezer Geçer, aynı boks maçına benzer İlk round da knock out ve galip alper Karakan bomba gibi niye diye sorma Biliyorsun işte direnme boşuna Hoşuna gidiyor işte boşuna inkar etme Al sana manga dan bir hediye İleriye bak geçmişe kafa takma Bağır çağır tepin zıpla hopla İyice bir terle bi de soğuk ayran Bizim gibi delilere her gün bayram
Evdeki ses evdeki ses bam Evdeki ses evdeki ses bam bam Evdeki ses evdeki ses bam Evdeki ses evdeki ses bam bam
-------- Her A$k Ölümü Tadacak Kimileri kaybolur unutulur hatta sesi bu $ehirde Bir gidenle bir kalanın bilinir hikayesi Kimileri hayattan mutlu sonlar calar bu $ehirde Kimininde bizim gibi yarım kalır hikayesi
Bir hüzün $ehri ayırdı bizi ve bu son olmayacak Gözya$ıyla besledigi her a$k ölümü tadacak
Ne dualar kurtarır bizi artk ne de zaman Unutabilmek gerek bazen aglamadan Ne yeni bir a$k avutur bizi nede gecmi$in izi Kabullenmek gerek bazen yenilgiyi
Bir hüzün $ehri ayırdı bizi ve bu son olmayacak Gözya$ıyla besledigi her a$k ölümü tadacak
-------
Üryan Geldim Üryan geldim gene üryan giderim Ölmemeye elde dermanım mı var Azrail gelmiş de can talep eyler Benim can vermeye fermanım mı var
Yitir şu gönülden ileği yitir Cehdeyle elini yoksula yedir Bana derler gam yükünü sen götür Benim yük götürür dermanım mı var
Dirilirler dirilirler gelirler Huzuri mahşerde divan dururlar Harami var deyi korku verirler Benim ipek yüklü kervanım mı var
Karac'oğlan der ki ismim överler Ağu oldu yediğimiz şekerler Güzel sever deyi inat ederler Benim haktan özge sevdiğim mi var
---------
Tek Yön Seçtiğin Tüm Yollar Hani ağlamak gelir içinden ama akmaz yaş Hani çığlığın kalır içinde ölür yavaş yavaş Hani gözlerin hani gözlerin
Kağıtlara dalar bomboş bakar Yazmak gelir içinden ama yazamazsın Umursamazlık bir hastalık kimi sadakat degeri kurtulamazsın Ve anlarsın !
Bedenin özgür kalsa neye yarar Acıtır ruhunu içinde kalanlar Dönemezsin artık geriye Tek yön seçtiğin tüm yollar
Hani ansızın kaçar gidersin bütün dostlardan Hani gün gelir uzaklaşırsın bütün aynalardan Hani gözlerin hani gözlerin
Saatlere dalar suskun bakar içinde kalanları anlatamazsın O suskunluk bir hastalık gibi sarar tim vücudunu kurtulamazsın Ve anlarsın !
Bedenin özgür kalsa neye yarar Acıtır ruhunu içinde kalanlar Dönemezsin artık geriye Tek yön seçtiğin tüm yollar
------
Hepsi Bir Nefes Hey kör anla bu yer bu gök boş Bırak onu bunu gönlünü hoş tut Hoş tutulmadan dağlar alemde Hepsi hepsi bir nefestir Gerisi boştur boş
Dünya ne verdik baksana Hep acı hep dert Boş ver dün de kalsın o acılar Dinecek bir gün elbet Yıllar günler gibi akmaya başladıgında Kaldır kadehini sende şairin satırlarına Şu üç günlük dünya da
Hey kör anla bu yer bu gök boş Bırak onu bunu gönlünü hoş tut Hoş tutulmadan dağlar alemde Hepsi hepsi bir nefestir Gerisi boştur boş.. ------
Sessizlik Sona Erdi Bil bakalım bu laflar kime yazıldı şu dört yılda kimler kaşındı Sabrımız fazlası ile sınandı manga geldi kimler dağıldı Sessizlik sona erdi beyler çok konuştu bu çirkefler Başımıza otorite kesilene kadar adam olmayı ögrensinler Dost dediğimiz adamlar gelmiş artistlik yapıyor bize şimdi Bir de öğrendik ki arkamızdan konuşur olmuşlar it gibi
Bahçesinde kahpelik yaptılar sızladı sinanın tüm kemikleri Nerede okutursan okut sen değiştiremezsin eşşeği Hadi söyleyin sizde bizimle zıplayın şimdi bizimle Duysun herkes şu alemde manga geldi Hadi söyleyin sizde bizimle zıplayın şimdi bizimle Duysun herkes şu alemde manga geri geldi
Ağzı olan konuşur oldu ulan ülkede televizyon şenlik gibi Ama bazılarına hiç yakışmadı senin kurtuluşların magazinde Ona buna laf atarak kendini tatmin eden bir nesil türetip Kopyala yapıştır herşeyi iyi de insan hakkı bu kadar aciz mi ? Beş para etmez muhabbetler üstüne kurulmuş şu dünya sanki Herkez dünyalı değil gezegende bak yeryüzü çok kirli
Bahçesinde kahpelik yaptılar sızladı sinanın tüm kemikleri Nerede okutursan okut sen değiştiremezsin eşşeği Hadi söyleyin sizde bizimle zıplayın şimdi bizimle Duysun herkes şu alemde manga geldi Hadi söyleyin sizde bizimle zıplayın şimdi bizimle Duysun herkes şu alemde manga geri geldi
--------- Alışırım Gözlerimi Kapamaya Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara
Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanlar dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olsaydı keşke tüm yalanlarım Hep sorular sordum ama cevaplarını alamadım
Hep yalan söylenmiş hep yalan "güzel olacak bir gün herşey" dese Ben inanırım belki de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya
Bir yol görünse uzaklarda ışıklar altında son bulan Melekler alsa beni götürse karanlığa teslim olmadan
İşkence gördü asfaltlar,çatlaklarına kan doldu Yıkıntılar arasında kaç çocuğun hayalleri kayboldu? İnsan neden kendini unuttu,neden kendinden oldu? Hangi yolda kaç kişi bir hiç uğruna canından oldu?
Hep yalan söylenmiş,hep yalan Ayrılanlar hiç kavuşmadı,dinlediğim masaller hiç gerçek olmadı Kimsa sandığım kadar masum olmadı,savaş durmadı ölüm azalmadı.. | |
|